15 Ιουλίου 2014

ΓΑΥΡΟΣ

Έφτασε επιτέλους ο Ιούλιος κι γαύρος πια έχει μπει για τα καλά στην εποχή του. Η αγορά σφύζει από φρέσκα ψάρια και το συγκεκριμένο έχει την τιμητική του. Τηγανητός, ψητός, στη σχάρα ή όπως στην δική μας περίπτωση, μαρινάτος ο γαύρος είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, σεληνίου και νιασίνης. Είναι ψάρι που έχει αρκετά χαμηλή περιεκτικότητα νατρίου γι αυτό και είναι κατάλληλο για δίαιτες χωρίς πολύ αλάτι.
Ο γαύρος που εμπορευόμαστε παρασκευάζεται και επεξεργάζεται αποκλειστικά στο χέρι και διατηρείται σε μείγμα ηλιελαίου με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, μαρινάρεται με κόκκινο ξύδι από κρασί άριστης ποιότητας και η μυστική συνταγή συνταγή με τα 16 μπαχαρικά το καθιστά ίσως τον νοστιμότερο γαύρο της αγοράς.
Με την ίδια λογική για τους λάτρεις του αλατιού αλλά και αυτούς που θα έτρωγαν μία πίτσα με αντζούγιες, ο ίδιος γαύρος παστώνεται και έρχεται να δώσει γεύση σε σάλτσες, πίτσες, ζυμαρικά, ζύμες και πλήθος άλλων παρασκευών.

Ο γαύρος διατίθεται χύμα και κοστίζει 21,50 € και
Η αντζούγια διατίθεται χύμα και κοστίζει 30,00 €

πληροφορίες : +30.210.38.36.661
www.sympetheroi.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας