Αρχική σελίδα

Οι συμπέθεροι ξεκινήσαμε το 2001 στα Εξάρχεια σε ένα μικρό γωνιακό χώρο ένα μπακάλικο με Ελληνικά προϊόντα δίνοντας έμφαση στην Κρήτη.
Ξεκινώντας από τα τυροκομικά, εμπλουτίσαμε τα ψυγεία μας με τυριά από την Ιο, την Σίφνο, την Κώ, την Σαμοθράκη, την Αμφιλοχία, την Λήμνο, την Λέσβο και πολλές ακόμη περιοχές, συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι στις υπόλοιπες κατηγορίες μας.

Με εμπειρία πολλών ετών πια μπορούμε να σας προσφέρουμε μία  πολύ μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά παραδοσιακά καλούδια όπως τυριά, αλλαντικά, παξιμάδια, κρασί αλλά και τσικουδιά χύμα, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, φρέσκο ψωμί, ελιές, ζυμαρικά φτιαγμένα ειδικά για εμάς με δικές μας συνταγές, μπαχαρικά και αφεψήματα, όσπρια, βιολογικά προϊόντα και τέλος πολύ προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα εισαγωγής.

Ελάτε να κάνετε το γευστικό ταξίδι του τυριού όπως το έχουμε σχεδιάσει, να γευτείτε παξιμάδια με λιαστή ντομάτα και ελαιόλαδο να κεραστείτε ένα σφηνάκι τσικουδιά με δυό ψιλοελιές και να κάνουμε βούτες με ολόφρεσκο ψωμάκι ολικής σε ελαιόλαδο με σταγόνες βαλσάμικου για την όρεξη.

Σας περιμένουμε.

Στουρνάρη 14 και Νοταρά 2, Εξάρχεια
τηλ / φαξ +30-210.38.36.661