16 Απριλίου 2015

RELISH ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΗΔΙΣΤΟΝ

   Ψιλοκομμένα λαχανικά σε συνδιασμό με επιλεγμένα μπαχαρικά βουτηγμένα σε λευκό ξύδι απο Ελληνικό κρασί. Κάτι ανάμεσα σε τουρσί και άλειμα η νέα συνταγή του Ήδιστον έιναι εδώ για να απογειώσει το "βρώμικο" σας αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο σας. 
   Δοκιμάστε το ανακατεμένο με γιαούρτι σαν ντίπ, απλωμένο στο πιάτο και απο πάνω τοποθετήστε το μπιφτέκι σας, σε μπρουσκέτες με προσούτο ή στο hot-dog σας ανάμεσα απο το λουκάνικο και το τσένταρ για επιπλέον γευστικά μπλεξίματα.

πληροφορίες : +30.210.38.36.661
www.sympetheroi.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας